Ommelanderwijk 150    |    9644 TP VEENDAM    |     0598 62 30 81

Over ons

Op 25-jarige leeftijd heeft Reint-Jan Vegter in 1989 Vegter Waterbouw opgericht. Samen met één medewerker en tweedehands materieel werden de eerste klussen uitgevoerd. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de weinige waterbouwkundige specialisten in het Noorden. Onder zijn leiding worden allerlei waterwerken en aanverwante werkzaamheden uitgevoerd met gemiddeld 10 gespecialiseerde medewerkers. Alle interne zaken worden door echtgenote Hilda geregeld.

Onze medewerkers zijn deskundig en geschoold op allerlei gebied; als heier, kraanmachinist, timmerman of als schipper en beschikken over de benodigde VCA-certificaten.

In 1992 vond de verhuizing plaats naar Ommelanderwijk, gemeente Veendam, waar het kantoor, magazijn en opslag werden gevestigd. Door de groei werd er in op het industrieterrein De Dallen in 2010 een groot terrein aangekocht. Dit fungeert als opslagterrein voor alle materieel, zoals pontons, kranen en toebehoren, aanhangers, containers, etc. Verder is het terrein ingericht met voorraden hout en staal. In de grote loods kunnen bruggen worden gebouwd, waarna ze op transport naar de locatie worden gebracht en verder worden afgebouwd.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Sinds 1996 is Vegter Waterbouw ISO-EN-NEN 9001:2015 en VCA**2008/5.1 gecertificeerd. Daarnaast beschikken we over het SKH-FSC®-certificaat, wat betekent dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie. Tevens zijn wij gecertificeerd voor de CO2-Prestatieladder/niveau 3.

Vegter Waterbouw is aangesloten bij Bouwend Nederland en is door Fundeon aangemerkt als erkend Leerbedrijf.

Waarom Vegter waterbouw?

  • Wij spelen snel en flexibel in op de wensen van de opdrachtgever.
  • Wij zijn gespecialiseerd in de waterbouw.
  • Wij hebben vaste, gespecialiseerde werknemers.
  • meer dan 30 jaar ervaring

Heeft u nog vragen? bel ons op
0598 62 30 81 of vul het contactformulier in.

Naar contact

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug. 

Door uw gegevens in te vullen gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt om u te benaderen. Uw gegevens vallen onder onze Privacyverklaring ingevolge de AVG.