Jan Kokweg 60    |    9641 KT VEENDAM    |     0598 - 72 42 02

Over ons

De start van Vegter Waterbouw 

Op 25-jarige leeftijd begon Reint-Jan Vegter in 1989 - samen met echtgenote Hilda- met Vegter Waterbouw. Samen met één medewerker en tweedehands materieel werden de eerste klussen uitgevoerd. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de weinige waterbouwkundige specialisten in het Noorden. Onder zijn leiding worden allerlei waterwerken en aanverwante werkzaamheden uitgevoerd met gemiddeld 10 gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn deskundig en geschoold op allerlei gebied; als heier, kraanmachinist, timmerman of als schipper en beschikken over de benodigde VCA-certificaten.

In 1992 vond de verhuizing plaats naar Ommelanderwijk, gemeente Veendam, waar het kantoor, magazijn en opslag werden gevestigd. Door de groei werd er in op het industrieterrein De Dallen in 2010 een groot terrein aangekocht. Dit fungeert als opslagterrein voor alle materieel, zoals pontons, kranen en toebehoren, aanhangers, containers, etc. Verder is het terrein ingericht met voorraden hout en staal. In de grote loods kunnen bruggen worden gebouwd, waarna ze op transport naar de locatie worden gebracht en verder worden afgebouwd.

Veranderingen in 2022

Door de steeds toenemende vraag naar de inzet van Vegter Waterbouw was verdere uitbreiding noodzakelijk. Om tevens goed op de toekomst te zijn voorbereid en om de continuiteit te waarborgen is Vegter Waterbouw in 2022 overgenomen. Vegter Waterbouw BV maakt nu deel uit van De Romein Group, specialist in grondverzet voor leiding & kabelaanleg in Europa. Het kantoor en magazijn is verplaatst naar het industrieterrein Jan Kokweg 60 Veendam, zodat we nu vanaf één locatie onze opdrachtgevers kunnen bedienen.

 

Certificeringen

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Sinds 1996 is Vegter Waterbouw ISO-EN-NEN 9001:2015 en VCA**2008/5.1 gecertificeerd. Daarnaast beschikken we over het CO2-bewust Certificaat niveau 3, waarin wij aantonen dat wij aan de eisen voldoen voor het CO2-bewust handelen m.b.t. het aannemen, uitvoeren en ontwerpen van waterbouwkundige werken.

Leerbedrijf

Vegter Waterbouw is aangesloten bij Bouwend Nederland en is door Fundeon aangemerkt als erkend Leerbedrijf.

Waarom Vegter waterbouw?

  • Wij spelen snel en flexibel in op de wensen van de opdrachtgever.
  • Wij zijn gespecialiseerd in de waterbouw.
  • Wij hebben vaste, gespecialiseerde werknemers.
  • meer dan 30 jaar ervaring

Heeft u nog vragen? bel ons op
0598 72 42 02 of vul het contactformulier in.

Naar contact

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug. 

Door uw gegevens in te vullen gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt om u te benaderen. Uw gegevens vallen onder onze Privacyverklaring ingevolge de AVG.